Over ons

Namens het team van De Pompdoekkraam heten wij u van harte welkom op de vernieuwde website. Twee augustus 2011 zijn we begonnen met de verkoop van pompdoekstoffen op de boerenmarkt in Doornspijk. Het plezier en de lol die we hieraan hebben beleefd heeft ons doen besluiten hiermee verder te gaan. 

Ervaring en creativiteit
Al jarenlang houden wij ons bezig met het aankleden van onze keukens en welke leuke artikelen/stoffen hiervoor gebruikt kunnen worden. Op deze manier zijn wij verrukt van pompdoekstoffen geraakt aangezien deze prachtig passen in een keuken in de landelijke stijl. Wij staan bekend om onze goede service en snelle levering. In onze uitgebreide website kunt u alle artikelen vinden met het pompdoekmotief. Aangezien wij vinden dat voor elke beurs de pompdoekstoffen bereikbaar moeten zijn hebben wij ze in diverse kwaliteiten en prijzen.

Waar kunnen onze stoffen voor gebruikt worden?
– Tafellakens
– Kussentjes
– Lampenkapjes
– Gordijntjes
– Kruikenhouders
– Kruidenzakjes
Heeft uzelf nog inspirerende idee? Laat het ons gerust weten. Geen idee welke stof u voor een bepaald doeleinde wilt gebruiken? Wij helpen graag met het maken van uw keuze. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar.

Informatie
U kunt de producten bestellen via de contactknop. Wij maken voor onze levering gebruik van TNT post. De levering geschiedt binnen 8 werkdagen. Bij een retour wordt uw volledige aankoopbedrag geretourneerd. Hierbij krijgt u de verzendkosten niet vergoed.
De verzendkosten van depompdoekkraam.nl bedragen:
Brievenbuspost tot 500 gram € 2,50
Pakket tot 10 kg € 7,25
Pakket tot 20 kg € 12,75
Dicky Bonenberg
dicky@depompdoekkraam.nl
Bankrekeningnummer: NL64INGB0704281627

KvK: 80470440