Acties
Megastunt - pompdoek
per meter van € 9,95 voor
€ 8,95 euro. 5 kleuren. Op = op!
Email – bestellen

Evenementen
7 December :Winter/kerstfair T'Harde. Van 17.00 uur tot 21.00 uur. 15 December: Veluwsche Kerstmarkt Station Beekbergen. Van 11.00 uur tot 19.00 uur.
Pompdoek in gebruik
Inspiratie opdoen? Bekijk de foto's van onze klanten op de pagina Pompdoek in gebruik.
Facebook
Facebook Pagelike Widget

Over ons

Namens het team van De Pompdoekkraam heten wij u van harte welkom op de vernieuwde webshop. Twee augustus 2011 zijn we begonnen met de verkoop van pompdoekstoffen op de boerenmarkt in Doornspijk. Het plezier en de lol die we hieraan hebben beleefd heeft ons doen besluiten hiermee verder te gaan.


Ervaring en creativiteit
Al jarenlang houden wij ons bezig met het aankleden van onze keukens en welke leuke artikelen/stoffen hiervoor gebruikt kunnen worden. Op deze manier zijn wij verrukt van pompdoekstoffen geraakt aangezien deze prachtig passen in een keuken in de landelijke stijl. Wij staan bekend om onze goede service en snelle levering. In onze uitgebreide webshop kunt u alle artikelen vinden met het pompdoekmotief. Aangezien wij vinden dat voor elke beurs de pompdoekstoffen bereikbaar moeten zijn hebben wij ze in diverse kwaliteiten en prijzen.


Waar kunnen onze stoffen voor gebruikt worden?
– Tafellakens
– Kussentjes
– Lampenkapjes
– Gordijntjes
– Kruikenhouders
– Kruidenzakjes
Heeft uzelf nog inspirerende idee? Laat het ons gerust weten. Geen idee welke stof u voor een bepaald doeleinde wilt gebruiken? Wij helpen graag met het maken van uw keuze. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar.